packages

Hirtelen sürgőssé vált az online regisztráció?

A ConfWare(TM) egy kipróbált webszolgáltatás, sok referenciával.
Ha most megrendeli, 48 óra múlva használhatja!

Kipróbálná a rendszert éles használat előtt?

Igényeljen demo hozzáférést!
Felhasználó oldali demo rendszer hozzáférési lehetőség az összes lényeges funkcióval.

A ConfWare(TM) online regisztrációs szolgáltatás

Confware box
Alapvető informatikai eszköz a magas szintű és hatékony konferenciaszervezéshez...

A ConfwareTM online szolgáltatás egy biztonságos, adatbázis alapú webmegoldás, amely elsősorban tudományos kongresszusok, konferenciák regisztrációs, menedzsment és kommunikációs feladatait kezeli egyetlen komplex rendszerben. A szolgáltatást egyedi tudományos és szakmai rendezvények online menedzselésére ajánljuk konferenciaszervező cégek (PCO), tudományos intézmények és szakmai szervezetek részére.A ConfWareTM használata már első alkalmazásakor azonnali teljesítmény- és látogatottság növekedést eredményez, miközben jelentősen csökkenti a szerzezők munkaráfordítását és a szervezési költségeket. Köszönhetően a rendszer moduláris felépítésének, a ConfWareTM könnyen "finomhangolható" egy tudományos vagy szakmai rendezvény tényleges szükségleteinek megfelelően.


Csomagváltozatok

Confware csomagokA ConfWareTM változatok kialakításakor abból a koncepcióból indultunk ki, hogy legyen egy olyan alaprendszer - ez a Standard - amely tartalmazza a szoftver általánosan használt moduljait, és ezzel a változat ki tudjon szolgálni egy átlagos igényű, többnapos hazai szakmai konferenciát. Ebből a változatból "vettünk vissza" a térítésmentes Free változat kialakításakor, illetve tettünk hozzá nem minden esetben szükséges speciális funkciójú modulokat a Pro és a Scientific változatok esetében.

 
Csomagok és szolgáltatások
Csomagváltozatok Standard & Pro Scientific Standard & Pro
Céges rendezvény Szakmai konferencia, szeminárium, workshop Tudományos szimpózium, konferencia, kongresszus
Online regisztráció yes yes yes
Online kommunikáció yes yes yes
WebAdmin központ yes yes yes
Étkezés yes yes yes
Szállásfoglalás yes yes yes
Programok yes yes yes
Transzfer yes yes yes
Részvételi díjak
yes yes yes
Pro-forma számla
yes yes yes
Multi-currency yes yes yes
Online fizetés2 yes yes yes
Számla export3 yes yes yes
E-számla lehetőség4
yes yes yes
Előadás kezelés yes
Előadás bírálat yes
Program összeállítás yes


yes Standard csomagban
yes Pro csomagban
yes Scientific kieg. csomagban
1 nem részvételi díjas rendezvény
2 CIB Bank, OTP Bank, K&H Bank, FHB Bank, WireCard, PayPal kapcsolat. A magyar bankokkal előzetes szerződéskötés szükséges
3
Számlaadatok export lehetősége CSV vagy XML formátumban számlázó programok felé
4
Jelenleg fejlesztési stádiumban


Technikai adatok

  • A ConfwareTM alkalmazásszolgáltatás, azaz a szolgáltató üzemeltetésében használható. A Molcomp System Kft. mint alkalmazásszolgáltató (ASP) a szolgáltatás teljes időtartama alatt biztosítja az összes szükséges hardver és szoftver összetevőt, valamint beállítja, üzemelteti és karbantartja a konferencia adatbázisát.
  • Elkülönített, folyamatos működésű adatbázis. A konferencia adatbázisában tárolt adatokat a szolgáltató elkülönítve kezeli a többi, általa üzemeltetett adatbázistól.
  • Web alapú hozzáférés bármilyen, Internet kapcsolattal rendelkező számítógépről. A ConfWareTM rendszer eléréséhez és használatához mindössze egy Internetre kötött számítógép és egy web böngésző program szükséges. A függetlenség érzésével tekintheti meg vagy tarthatja karban rendezvényadatait az irodából, otthonról vagy szabadsága helyszínéről.
  • Biztonságos adathozzáférés. Minden kommunikáció a ConfWareTM szerver és a web böngésző között biztonságos (https) kapcsolaton keresztül történik. A küldött és kapott adatok 128 bites SSL titkosítással közlekednek a weben, a titkosított kapcsolatot biztonsági tanusítvány hitelesíti. Ezen túlmenően minden regisztrációs és adminisztrációs oldali hozzáférés jelszóvédett, a jelentkezők és az adminisztrátorok csak azonosító és jelszó megadása után léphetnek be a rendszerbe.


Rendszerkövetelmények (a jelentkezők és az adminisztrátorok részére)

  • A ConfWareTM támogatja a fontosabb web böngészőket, mint Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari legújabb verziói. 
  • A számítógép képernyője 16 bit (vagy több) színmélységre legyen beállítva és a képernyőfelbontás mind a jelentkezői oldalon, mind az adminisztrátori oldalon 1024*768 pixel (vagy nagyobb) legyen.

 

Go to top