benefits

Hirtelen sürgőssé vált az online regisztráció?

A ConfWare online egy kipróbált webszolgáltatás, sok referenciával.
Ha most megrendeli, 48 óra múlva használhatja!

Kipróbálná a rendszert éles használat előtt?

Igényeljen demo hozzáférést!
Felhasználó oldali demo rendszer hozzáférési lehetőség az összes lényeges funkcióval.

Ügyfeleink mondták rólunk

 

2013 óta dolgozunk együtt Istvánnal és Leventével a Molcomp System Kft-től, hosszú, stabil partneri kapcsolat alakult ki cégeink között. Levente remek szakember, együttműködésünkkel elégedettek vagyunk, igyekszik időről-időre felmerülő fejlesztési igényeinket a ConfWare lehetőségei szerint megvalósítani. Bármilyen kérdésünk, kérésünk van, mindig elérhetőek.

AKCongress2Sári Erna
üzletágvezető
AKCongress / Akadémiai Kiadó

 

A Molcomp System Kft. immáron ötödik éve partnerünk, mint a ConfWare online konferencia regisztrációs szolgáltatás bérbeadója. Cégünk ez idő alatt számos tudományos rendezvényt szervezett a ConfWare rendszer segítségével.
Cégünk teljes egészében meg van elégedve a ConfWare rendszerrel, valamint a szoftverhez nyújtott támogatással. Nagyra értékeljük rugalmasságukat, precíz munkavégzésüket, gyors és hatékony reakciójukat az egyedi kéréseinkre.
Tekintettel a fentiekre, szívesen ajánljuk a ConfWare online konferencia regisztrációs szolgáltatást, valamint annak fejlesztőjét, a Molcomp System Kft-t.

AltagraBiszkup Miklós
ügyvezető
ALTAGRA Szervező és Utazási Iroda Kft.

 

A Molcomp System Kft. az 1990-es évek óta a Magyar Kémikusok Egyesülete informatikai partnere a tagnyilvántartó rendszertől a honlapokon keresztü a ConfWare rendezvényszervező programig. Partnerségük és munkájuk nagy segítség és biztos háttér az Egyesület működésében, média megjelenéseiben és a kiemelten fontos rendezvényszervező munkájában.
Az MKE évente több hazai és nemzetközi  kémiai tárgyú – konferencia szervezője. Ebben a munkában a szervezés komoly, nélkülözhetetlen segítő eszköze a Molcomp System Kft. által kifejlesztett és üzemeltetett ConfWare konferencia regisztrációs és előadás kezelő onIine rendszer, amely sokoldalú funkcióivaI nagyon sok adminisztrációs munkától tehermentesíti a Titkárság rendezvényszervezőt. 15 éve ezt a rendszert használjuk minden konferenciánkhoz. A rendszer felülete megfelel a kor követelményeinek, a kezelés egyértelmű és egyszerű mind a jelentkezők, mind a szervezők számára. Hazai és külföldi partnereink egyaránt eIismeréssel nyilatkoznak a felhasználóbarát rendszerről. A rendszerhasználathoz járó terméktámogatás magas színvonalú, a kérés- és problémakezelés szakszerű és gyors, elégedettek vagyunk a szolgáltatással.
Jó szívvel ajánljuk a ConfWare szolgáltatást és a fejlesztőt / üzemeltetőt más konferenciaszervező cég számára rendezvényinformatikai megoldásnak illetve partnernek.

MKEAndrosits Beáta
Ügyvezető igazgató
Magyar Kémikusok Egyesülete

 

A Molcomp System Kft. hosszú idő óta állandó, megbízható informatikai partnerünk. Konferenciánk megvalósítása elképzelhetetlen nélküle, legyen az néhány száz fős kis rendezvény vagy ezer fő feletti konferencia. A ConfWare online regisztrációs, pénzügyi nyilvántartó, absztrakt feldolgozó / értékelő rendszer jelentős élőmunkát vesz le a vállunkról, ezzel időt megtakarítva és naprakész pontos nyilvántartást is lehetővé téve. A közel 10 éves együttműködés alatt számtalan módosítást, saját „arcra formázást” valósítottak meg partnereink kérései és a mi tapasztalataink alapján.
Rugalmas készséges partnerünk, akit jó szívvel ajánlunk mindenkinek.

TensicongressDr. Vértessyné Dr. Ujházi Zsuzsa
ügyvezető igazgató
Tensi Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft.

 

A Molcomp System Kft. 2015. augusztusa óta partnerünk, együttműködésünk ötödik évfordulója alkalmából ezúton is szeretnénk kifejezni elégedettségünket.
Cégünk magyar és nemzetközi konferenciák szervezéséhez használja a Molcomp System Kft. ConfWare elnevezésű szoftverét, amelynek segítségével a konferencia résztvevők teljes körű adminisztrációját, illetve tudományos program összeállítását végezzük. A ConfWare konferencia regisztrációs és absztraktbeküldő rendszer a magyar piacon egyedülálló, komplex funkcióival a konferenciaszervezés közben felmerülő adminisztrációs munka terheinek jelentős részét leveszi a vállunkról. Az online felület modern és letisztult, számunkra és résztvevőink számára is egyszerűen kezelhető.
Partnerségünk során a Molcomp System Kft. kéréseinket, esetlegesen felmerülő problémáinkat mindig gyorsan és szakszerűen kezeli, biztos hátteret nyújt munkánkhoz. A fent leírt előnyök tükrében cégünk szívesen ajánlja a Molcomp System Kft-t, mint informatikai partnert.

WecotravelSzékely Andrea
üzletágvezető
Konferencia & Rendezvény
Weco-Travel Kft.

 

Go to top