pricing

Hirtelen sürgőssé vált az online regisztráció?

A ConfWare online egy kipróbált webszolgáltatás, sok referenciával.
Ha most megrendeli, 48 óra múlva használhatja!

Kipróbálná a rendszert éles használat előtt?

Igényeljen demo hozzáférést!
Felhasználó oldali demo rendszer hozzáférési lehetőség az összes lényeges funkcióval.

Áraink

Szolgáltatási díjak

A ConfWareTM nem csak szakmailag meggyőző, de ár-teljesítmény aránya is kiváló... Kérje rendezvényére szabott ajánlatunkat!

Minden rendszerünkkel 15 év összes munkáját és innovációját adjuk át használatra, ami komoly értéket képvisel az Ön számára konferenciája szervezése közben. Ezt az értéket fizeti meg a rendszer használati díjaként, hiszen természetes, hogy az értéknek ára van. Ugyanakkor a rendszer használatának megtérülésének mutatója (ROI) kellően magas ahhoz, hogy a rendszer használata rentábilis legyen Önnek.

A díjak jól tervezhetők és könnyen kigazdálkodhatók, miután a ConfWare használata komoly élőmunka- és költségmegtakarítást eredményez. A megtakarításban komoly szerepet játszanak a webes technológia által biztosított online marketing és kommunikációs eszközök, az automatikus visszaigazoló e-mail-ek és körlevelek, a jelentkezők által végzett adatbevitel és adatmódosítás, számlázási adatok exportja a számlázó rendszerbe illetve az e-számla használata (postaköltség megtakarítás!).


RENDELJE MEG A CONFWARETM SZOLGÁLTATÁST MOST!
és 48 órán belül fogadhatja a regisztrációkat!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

MEGRENDELÉS


Használatarányos fizetési modell (Pay as You go), minden típusú rendezvényre

Ebben a díjkonstrukcióban a ConfWareTM online Standard, Pro, Scientific és Prémium rendszer egyedi rendezvényekre vehető igénybe.

A fizetendő díjtételek:

  • Egyszeri üzembehelyezési díj. Tartalmazza az egyedi rendszer üzembehelyezését  valamint a használati (licensz) díjat. Az alapdíj nem tartalmazza a rendszer "kulcsrakészre" történő beállítását a szükséges konferenciaadatokkal (regisztrációs díjak, szállások, programok, transzferek stb.), de külön díjtétel ellenében a beállításokat elvégezzük.
  • A rendszerben történt regisztrációk utáni díj. Tartalmazza a rendszer üzemeltetését, a hibaelhárítást, az adatbázisok napi mentését, a funkciók rendszeres monitorozását. Tartalmazza továbbá az alap terméktámogatást a szolgáltatás teljes időtartamára. Ez az eSupport rendszeren keresztül történő hibakezelést és kommunikációt, valamint az ott elhelyezett  tudásbázis és letölthető oktató anyagokhoz való hozzáférést jelenti. 
    A díj havonta utólag, az előző havi regisztrációk elszámolása után fizetendő
    A regisztrációk utáni díj kedvezményes összegű pre-paid kredit csomagként is megvásárolható, ebben az esetben 15-25% kedvezményt adunk...

Mind az utólagos (havi) díjfizetési konstrukcióhoz, mind a mennyiségfüggő kredit csomagok használatához kérje ajánlatunkat!

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK:

- Első megrendelés esetén a Standard support helyett Premium supportot biztosítunk a rendszer gyorsabb megismerése érdekében
- 2 vagy több rendszer egyidejű megrendelése esetén mindegyiknél 10% kedvezményt biztosítunk az aktuális csomagárból (üzembehelyezési díj)
- Második és további megrendelések esetén 5% törzsvásárlói díjkedvezmény az aktuális csomagárból (üzembehelyezési díj)

 

Külön szolgáltatások díjai

Igény esetén konferenciájának publikus honlapját is megtervezzük, elkészítjük, üzemeltetjük és frissítjük (több nyelven is). Mindezekre konkrét árat az igények felmérése után tudunk adni. Kérje ajánlatunkat ezekre a szolgáltatásokra is...

Speciális igények kielégítésére külön ajánlatot adunk, ilyen irányú kéréssel is nyugodtan kereshet minket. Ugyancsak nyitottak vagyunk egyedi használati konstrukció kidolgozására az Ön elképzeléseit és lehetőségeit figyelembe véve.

Amennyiben további - technikai, szakmai és a használati konstrukciót érintő - információra lenne szüksége, keressen minket elérhetőségeinken. Új partnereinknek első konferencia rendszerük megrendelése után ingyenes bemutatót tartunk a használatról, Budapaesten személyesen, vidéki megbízó esetén az Interneten keresztül.

 
Hívjon minket a 06-30-9603-049-es mobil számon,
vagy küldjön e-mailt!

 

Go to top