pricing

Hirtelen sürgőssé vált az online regisztráció?

A ConfWare(TM) egy kipróbált webszolgáltatás, sok referenciával.
Ha most megrendeli, 48 óra múlva használhatja!

Kipróbálná a rendszert éles használat előtt?

Igényeljen demo hozzáférést!
Felhasználó oldali demo rendszer hozzáférési lehetőség az összes lényeges funkcióval.

Áraink

Szolgáltatási díjak

A ConfWareTM nem csak szakmailag meggyőző, de ár-teljesítmény aránya is kiváló...

A ConfWareTM online rendszer használati díjkonstrukciói egyszerűek, illeszkednek ügyfeleink rendszerrel kapcsolatos igényeihez és rendezvényének költségvetéséhez. A díjak jól tervezhetők és könnyen kigazdálkodhatók, miután a rendszer használata komoly élőmunka- és költségmegtakarítást eredményez. A megtakarításban komoly szerepet játszanak a webes technológia által biztosított online marketing és kommunikációs eszközök, az automatikus visszaigazoló e-mail-ek és körlevelek, valamint a jelentkezők által végzett adatfeltöltés.


RENDELJE MEG A CONFWARETM SZOLGÁLTATÁST MOST
és 48 órán belül fogadhatja a regisztrációkat!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

MEGRENDELÉS


Az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

1. Használatarányos fizetési modell (Pay as You go), minden típusú rendezvényre

Ebben a díjkonstrukcióban a ConfWareTM online Standard, Pro és Scientific rendszer egyedi rendezvényekre vehető igénybe.

A fizetendő díjtételek:

  • Egyszeri üzembehelyezési díj. Tartalmazza a rendszer üzembehelyezését és "kulcsrakészre" történő beállítását a szükséges konferenciaadatokkal (regisztrációs díjak, szállások, programok, transzferek stb.). Tartalmazza továbbá a terméktámogatást a szolgáltatás teljes időtartamára. Ez az eSupport rendszeren keresztül történő hibakezelést és kommunikációt, valamint az ott elhelyezett  tudásbázis és letölthető oktató anyagokhoz való hozzáférést jelenti.
  • A rendszerben történt regisztrációk utáni díj, mely a különböző szolgáltatási csomagok esetében eltérő. Tartalmazza a rendszer üzemeltetését, a hibaelhárítást, az adatbázisok napi mentését, a funkciók rendszeres monitorozását. A díj havonta utólag, az előző havi regisztrációk elszámolása után fizetendő. Így a szervező az ezzel kapcsolatos induló költség nélkül tudja elindítani az online regisztrációt a rendezvényre, a fizetendő díjak időben elosztva jelentkeznek a regisztráltak számának növekedésével.
ConfWare online csomagok "Setup" díj* Regisztrációk utáni díj**
ConfWare online Standard yes yes
ConfWare online Pro yes yes
ConfWare online Scientific Standard yes yes
ConfWare online Scientific Pro yes yes

*  a díj mértéke függ a használt csomagtól
** a díj mértéke függ a használt csomagtól

A regisztrációk utáni díj kedvezményes összegű pre-paid kredit csomagként is megvásárolható..

Mind az utólagos (havi) díjfizetési konstrukcióhoz, mind a mennyiségfüggő kredit csomagok használatához kérje ajánlatunkat!


2. ConfWareTM PCO program konferenciaszervező cégek részére

A több rendezvényt magába foglaló szolgáltatás-csomag utáni éves licencdíj  fizetéses konstrukció a legegyszerűbb és a leginkább költségkímélő megoldás, melyet kifejezetten PCO-k (hivatásos konferenciaszervező cégek) részére dolgoztunk ki a ConfWareTM online rendezvényszolgáltatás mennyiségi igénybevétele esetére.

Ebben a szisztémában a ConfWareTM online rendszer folyamatos, évi több rendezvényre történő használatával mennyiségi kedvezményeket biztosítunk a szervező cég számára, így sikeres rendezvények esetén még több nyereség realizálható. A csomagdíj költségét a szervező tetszőlegesen oszthatja szét rendezvényei között, azok gazdasági eredménye függvényében.

A konstrukció részleteiről érdeklődjön elérhetőségeinken!

 

Külön szolgáltatások díjai

Igény esetén konferenciájának publikus honlapját is megtervezzük, elkészítjük, üzemeltetjük és frissítjük (több nyelven is). Mindezekre konkrét árat az igények felmérése után tudunk adni. Kérje ajánlatunkat ezekre a szolgáltatásokra is...

Amennyiben további információra lenne szüksége, keressen minket egy ingyenes konzultációért, melynek során minden technikai, szakmai és a használati konstrukciót érintő kérdésére választ kaphat. Speciális igények kielégítésére külön ajánlatot adunk, ilyen irányú kéréssel is nyugodtan kereshet minket. Ugyancsak nyitottak vagyunk egyedi használati konstrukció kidolgozására az Ön lehetőségeit figyelembe véve.

 
Hívjon minket a 06-30-9603-049-es mobil számon,
vagy küldjön e-mailt!

 

Go to top