why

Hirtelen sürgőssé vált az online regisztráció?

A ConfWare(TM) egy kipróbált webszolgáltatás, sok referenciával.
Ha most megrendeli, 48 óra múlva használhatja!

Kipróbálná a rendszert éles használat előtt?

Igényeljen demo hozzáférést!
Felhasználó oldali demo rendszer hozzáférési lehetőség az összes lényeges funkcióval.

A szolgáltatásról

advantages ConfWareTM online szolgáltatás:
sokkal több, mint egyszerű online regisztráció... 

 • A ConfWareTM web alapú menedzsment rendszer. Segítségével az Interneten keresztül szervezheti konferenciáját alacsony szervezési költségekkel és lényegesen kisebb munkaráfordítással.
 • Konferenciájának résztvevői az Interneten keresztül a nap 24 órájában elérik a rendszert a föld bármelyik pontjáról, adataikat és foglalásaikat saját maguk viszik fel, illetve aktualizálják.
 • Az elektronikus kommunikáció használata (elektronikus körlevelek, kiértesítések, automatikus nyugtázások) sok időt, élőmunkát, nyomda- és postaköltséget takarít meg Önnek.
 • Nincs szüksége IT beruházásra és számítástechnikusok alkalmazására. A szabványos Internet-felület segítségével egyszerűen tudja kezelni rendezvényének adatait, bárhonnan, bármikor.
 • Szoftverünk több mint 10 éves életciklusa alatt komoly fejlesztéseken ment keresztül és a továbbiakban is folyamatosan fejlesztjük. A ConfWareTM nem egy hirtelen jött, majd gyorsan eltűnő szolgáltatás. Mi évek óta a piacon vagyunk és a jövőben is ott leszünk. Ön mindig a legkorszerűbb szolgáltatásunkat használhatja.
 • A jelentkezők azonnali automatikus visszaigazolást kapnak regisztrációjukról, előadás feltöltésükről, szállásfoglalásukról, sikeres online fizetésükről, elkerülvén a válaszra várakozást az árakról és például a szállás rendelkezésre állásáról. Ez a megnyugtató ügymenet érzését adja számukra.
 • Beépített segítségek a pénzügyi monitorozáshoz és a számviteli munkához. A rendszer segítségével egyszerű az esedékes és befizetett díjak nyilvántartása és lekérdezése, valamint a jelentkezőkkel való egyeztetése.
  PDF alapú pro-forma számla (díjbekérő) készítés, számlázási adatok CSV vagy XML alapú exportja különböző számlázási rendszerek felé, valós időben generált kimutatások a befizetésekről, e-Számla készítési lehetőség.

 • Fogadja azonnal online az esedékes befizetéseket! A rendszer beépített szolgáltatásként kínálja a és a CIB Bank eCommerce, a K&H Bank, OTP Bank, a SimplePay, a PayPal és a WireCard szolgáltatásához való hozzáférést. Tervezzük további hazai és külföldi fizetési szolgáltatások beépítését is.
 • Tudományos konferenciákhoz hatékony segíts: sokoldalú előadás kezelő modul - nincs szükség külön előadás-kezelő rendszerre! Előadások bejelentése, előadáskivonatok (abstracts) és teljes előadások (full paper) feltöltési lehetősége. Sokrétűen paraméterezhető, hatékony online előadás bírálati modul, eredmény kiértesítő körlevél szolgáltatással. Nehezen áttekinthető Excel táblák helyett: egyszerűen kezelhető online tudományos program összeállító modul.

 • Beépített kényelmi szolgáltatások a szervezők részére, mint a kontingens és a szobatárs kezelés a szállásfoglalásnál: a rendszer a foglalások és társítások függvényében mutatja a szobák rendelkezésre állását, szobaár-hányadot számol, illetve lezárja a választhatóságot teltház esetén.
 • A megbízó által megadott színekkel és egyedi fejléc képpel biztosított harmonizáló megjelenés a konferencia honlapjával (igény esetén azt is elkészítjük, fenntartjuk, frissítjük).
 • Rugalmas díjkezelés a részvételi díjak esetében: korlátlan számú díjkategória és azon belül időintervallumokhoz igazított díjak. Díjkategóriák egyedi lezárhatósága.
 • Többnyelvű támogatás mind a jelentkezői, mind az adminisztrációs oldalon, jelenleg magyar/angol változatban, további lokalizációk beépítése folyamatban.
 • Korlátlan számú jelentkező, előadás, prezentációs típus, tudományos szekció, szálláshely, szobatípus, társasági program, regisztrációs kategória kezelése a rendszerben.
 • Professzionális eSupport Center helpdesk szolgáltatás: e-mail alapú hibajegy rendszer azonnali visszaigazolással és hibajegy követéssel, online tudásbázis, hibakereső, letölthető támogatási anyagok.

 

 

Go to top